Pelleongelmaan eeppinen ratkaisu – Batman ryhtyi partioimaan kaduilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Klovneiksi pukeutuneiden ihmisten säikyttellessä viattomia kansalaisia ympäri maailmaa, on olemassa yksi taho jonka puoleen kääntyä. Batmanilla on kokemusta pahoja pellejä vastaan taistelemisesta jo vuosikymmenten ajalta.

Pellehavaintoja on tehty viime viikkojen aikana Yhdysvaltojen lisäksi myös Iso-Britanniassa. Tapauksia on kirjattu muun muassa Cumbrian kreivikunnassa sijaitsevassa Whitehavenin kylässä, jossa klovneiksi pukeutuneet ovat säikytelleen paikallisia lapsia. Paikallinen naamiaisasuja myyvä Cumbria Superheroes -liike keksi nokkelan ratkaisun ongelmiin.

Kauppa lähetti Batmaniksi pukeutuneen partioimaan kylän katuja ja häätämään pelleiksi pukeutuneita tiehensä. BBC Cumbrian Facebook-sivun mukaan paikallisten lasten ei enää tarvitse pelätä pelottavia klovneja Iso-Britanniaan Gothamista muuttaneen supersankarin ansiosta.