Mies luuli saaneensa koiranpennun – paljastui myöhemmin sudeksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ilmaisia koiranpentuja lupaavan kyltin houkutusta on vaikea vastustaa. Yhdysvaltojen Arizonan osavaltiosta kotoisin oleva mies sai kuitenkin huomata taannoin, että ilmaisiin asioihin saattaa liittyä omat riskinsä. Hänen adoptoimansa pentu paljastui joksikin aivan muuksi kuin tavanomaiseksi lemmikkikoiraksi.

Tusconissa asuva mies ihastui meripihkanvärisin silmin tuijottavaan pentuun heti. Pian Neo-nimen saaneesta koirasta paljastui kuitenkin erikoisia piirteitä, sillä se käyttäytyi lajille epätyypilliseen tapaan. The Dodo -sivuston mukaan pentu ei esimerkiksi tuntunut olevan kiinnostunut muista ihmisistä kuin omistajastaan.

Miehen ollessa poissa koira vietti aikaa hänen kotinsa aidatulla takapihalla. Neo kuitenkin murtautui usein leikkimään naapurin koirien kanssa joko hyppäämällä aidan yli tai kaivamalla tiensä sen ali. Tässäkin tapauksessa eläin tuntui olevan kiinnostunut vain koirista, eikä esimerkiksi naapurin sille tarjoamista herkuista.

Lopulta totuus paljastui omistajalle: Neo oli koirasusi, jossa oli huomattavasti enemmän sutta kuin koiraa. Mies tajusi, ettei eläimestä olisi ikinä lemmikiksi. Niinpä hän toimitti Neon susiin ja koirasusiin erikoistuneeseen Wolf Connection -eläinkotiin.

Wolf Connectionin mukaan Neo on ollut erittäin onnellinen päästyään omiensa joukkoon. Se ystävystyi nopeasti eläinkodin alfanaaraan, Mayan kanssa, ja vaikuttaa viimein löytäneen ikioman laumansa.