Nainen yritti pukeutua kuin Victoria’s Secret -mallit – työkaverit paheksuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaateyritys suunnittelee naisille kauniita ja seksikkäitä alusvaatteita. Näiden lisäksi yrityksellä on myös oloasuja, vartalovoiteita ja tuoksuja, minkä lisäksi he ovat esitelleet naisille nyt uuden alusvaatemalliston, jota voi pitää myös oikeiden päällysvaatteiden sijaan.

Keväällä alkoi nousta pintaan trendi, jossa alusvaatteita ja alusvaatteiden näköisiä vaatekappaleita yhdisteltiin tavallisiin päällysvaatteisiin. Nyt eräs nainen kokeili Victoria’s Secret -ketjun (un)dress code -nimistä mallistoa, jossa rintaliivejä pidetään toppien sijaan ja yöpaitaa pidetään kuin mekkoa.

Nainen sai huomata hyvin nopeasti, että alusvaatteet näyttivät täysin alusvaatteilta vaikka ne yhdistelisi villapaitaan tai neulejakkuun. Työkavereiden mielestä asut eivät olleet töihin sopivia koska kaikkien katseet kiinnittyivät heti liian lyhyeen läpinäkyvään pitsihameeseen ja paljaaseen rintavakoon.