Luu ulkona autossa matkustavasta koirasta tuli julkkis – rennompaa saa hakea!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoossa viime viikkoina liikkuneet ovat saattaneet törmätä hauskaan näkyyn. Kaupungin kaduilla on liikkunut kuriirifirman auto, jonka pelkääjän paikalla istuu punertava bordeauxindoggi, pidellen käpäläänsä rennosti ulkona avoimesta ikkunasta.

Koiran nimi on Roxy, ja se on noussut rennon ja hauskan olemuksensa ansiostapaikallisen julkkiksen asemaan Lontoossa. Koirasta otetut kuvat ovat levinneet sosiaalisessa mediassa, ja niille on perustettu jo oma Instagram-tilinsä.

Daily Mail -lehden mukaan Roxy on aina mukana omistajansa Nick Morrisin ollessa töissä. Koiralla on tapana kuolata runsain määrin, eikä Morrisin vaimo halua koiran viettävän siksi päiviä sisätiloissa. Niinpä mies koulutti Roxyn pysyttelemään hänen mukanaan autossa työpäivien ajan.

Me and my human takin' a break. Thanks for my close-up Veronica Stevens. #mybestside #dogslife

A photo posted by Foxy Roxy Mango (@foxy_roxy_mango) on

Strolling through Soho and…

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on