Myös vanhukset mokaavat – kommenllukset nyt videokoosteena

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

FailArmy-kanava kokoaa koostevideoilleen aina verkosta löytyvät hauskimmat videot, joissa ihmiset kaatuilevat ja epäonnistuvat surkuhupaisalla tavalla. Yleensä videoissa esiintyy suurimmaksi osaksi uhkarohkeat ja yllytyshullut nuoret, mutta tällä kerralla videon tähtinä ovatkin vanhukset.

Uudella YouTube-videollaan FailArmy esittelee vanhempia ihmisiä, joille käy köpelösti. Vanhukset ovat lähteneet rohkeasti kokeilemaan erilaisia haastavia temppuja, joita suorittaessa heidän tasapainonsa ja koordinaatiokykynsä on kuitenkin pettänyt pahemman kerran.

Voisi kuvitella, että ihmiset oppivat monista uhkarohkeista tempauksista nuorina kantapään kautta, mutta näin ei näyttäisi videolla esiintyvien henkilöiden kohdalla olevan. Vanhukset lähtevät hellyttävän optimistisesti suorittamaan temppuja, joissa päätyvät useimmiten nenilleen maahan.