Tämä koira rakastaa rumpujen ääntä – hulvaton tanssi videolle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläimet reagoivat soittimien ääniin toisinaan erikoisilla tavoilla. Jotkut lemmikit eivät voi sietää tiettyjen instrumenttien ääniä, toiset taas rakastavat omistajiensa musisointia.

Staffordshirenbullterrieri Ziggy Trixx lukeutuu selkeästi musiikillisiin koiriin. Erityisesti se rakastaa rumpujen soitosta syntyvää ääntä, mikä selviää Youtubessa jaetulla hauskalla videolla.

Videolla mies alkaa soittamaan rumpujaan rytmikkäästi. Ziggy Trixx rientää paikalle saman tien kuullessaan soittimen äänen, ja alkaa hyppimää miehen ympärillä kuin se tanssisi nurmikolla lempikappaleensa mukana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat