Miehellä todellinen unelmaduuni – ottaa selfieitä eläinten kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uudessa-Seelannissa asuva Allan Dixon on koulutukseltaan tietokoneinsinööri, mutta nykyään mies tekee työkseen jotain aivan muuta. Työskenneltyään epäonnistuneissa startup-yrityksissä mies löysi vihdoin kutsumuksensa eläinten kuvaamisesta.

Dixon ansaitsee palkkansa ottamalla hauskoja ja söpöjä selfiekuvia erilaisten eläinten kanssa. Miehen Instagram ja Facebook -sivut ovat täynnä otoksia, joissa hän poseeraa esimerkiksi kenguruiden, kääpiövallabien ja vuohien kanssa. Mashable-sivuston mukaan Dixon kuvailee itse työtään seikkailusisältömarkkinoinniksi.

Valokuvaaja paljasti taannoin aikovansa jakaa jatkossa yhä enemmän sisältöä sosiaalisessa mediassa. Eläinkuvien ystävien kannattaa siis seurata miehen Facebook ja Instagram -tilejä. Niissä tullaan todennäköisesti näkemään lähiviikkoina yhä runsaammin hauskoja selfieitä eläinten kanssa.

I'm back in Australia catching up with some old friends ? Super exciting adventures ahead! #DaxonsAnimalSelfies

A photo posted by Allan Dixon – Adventurer (@daxon) on

Open wide and say Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ?? This husky that just started an Instagram @lakelandhusky #DaxonsAnimalSelfies

A photo posted by Allan Dixon – Adventurer (@daxon) on