Miehellä todellinen unelmaduuni – ottaa selfieitä eläinten kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uudessa-Seelannissa asuva Allan Dixon on koulutukseltaan tietokoneinsinööri, mutta nykyään mies tekee työkseen jotain aivan muuta. Työskenneltyään epäonnistuneissa startup-yrityksissä mies löysi vihdoin kutsumuksensa eläinten kuvaamisesta.

Dixon ansaitsee palkkansa ottamalla hauskoja ja söpöjä selfiekuvia erilaisten eläinten kanssa. Miehen Instagram ja Facebook -sivut ovat täynnä otoksia, joissa hän poseeraa esimerkiksi kenguruiden, kääpiövallabien ja vuohien kanssa. Mashable-sivuston mukaan Dixon kuvailee itse työtään seikkailusisältömarkkinoinniksi.

Valokuvaaja paljasti taannoin aikovansa jakaa jatkossa yhä enemmän sisältöä sosiaalisessa mediassa. Eläinkuvien ystävien kannattaa siis seurata miehen Facebook ja Instagram -tilejä. Niissä tullaan todennäköisesti näkemään lähiviikkoina yhä runsaammin hauskoja selfieitä eläinten kanssa.

I'm back in Australia catching up with some old friends ? Super exciting adventures ahead! #DaxonsAnimalSelfies

A photo posted by Allan Dixon – Adventurer (@daxon) on

Open wide and say Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ?? This husky that just started an Instagram @lakelandhusky #DaxonsAnimalSelfies

A photo posted by Allan Dixon – Adventurer (@daxon) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat