Hauskimmat raskautta koskevat kysymykset

Nettivideot Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaus ja uuden elämän synnyttäminen ovat elämän suurimpia hienouksia ja ihmeitä, joita kaikki eivät pysty aina ymmärtämään. Onneksi ihmisillä on kuitenkin internet, jonka avulla vastaus löytyy mitä kummallisempiinkin kysymyksiin.

J.T. Sexkik -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään ja kuullaan erikoisimpia raskauteen liittyviä kysymyksiä, joita ihmiset ovat kirjoittaneet Yahoo! Answers -kysymyspalstalle. Suurimmassa osassa kysymyksistä raskaus-sana on kirjoitettu myös väärin, minkä vuoksi video kannattaakin hauskan ääniraidan kuullakseen katsoa äänet päällä.

Näyttäisi siltä, että raskaus-sanaa ei osata kirjoittaa englanniksi. Ihmiset ovat kirjoittaneet sen lukemattomilla tavoilla väärin, mutta se ei silti ole ainut asia, joka kysymyksissä on huvittavaa. Raskaus herättää paljon kysymyksiä, joista useimmat tuntuvat olevan hyvin epätavallisia.