Koira rakastaa pizzaa – tekee asian hyvin selväksi omistajalleen

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiran omistajat tietävät, että koira on ihmisen paras ystävä. Erityisen omistautuneen ja innokkaan ystävän koirasta saa varsinkin silloin kun on ihmisten ruokailuhetken aika. Vain harva koira pystyy olemaan vastustamatta ruoan kerjäämisen kiusausta.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira kerjää omistajaltaan pizzaa. Koira seisoo lattialla ja katsoo todella tarkkaavaisesti miten mies syö rasvaista herkkuaan rennosti sohvalla istuskellen. Koira haluaa pitää katseensa jatkuvasti pizzassa, minkä vuoksi se alkaakin hätääntymään kun suupala menee piiloon.

Mies syö pizzaa ja naureskelee häntä tarkkailevalle koiralle. Mies piilottaa välillä kädessä olevan pizzan jalkansa taakse, jolloin koira alkaa heti seisomaan huvittavasti takajaloillaan nähdäkseen pizzan paremmin. Koiran hellyttävän yrittämisen vuoksi moni katsoja alkaakin varmasti videon päätyttyä toivomaan, että isäntä lopulta heltyy ja antaa koiralle maistiaisen.