Nainen joogasi ulkona – sai odottamatonta seuraa

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä villieläimet rohkaisevat mielensä ja lähestyvät ihmisiä kiinnostuessaan siitä mitä he puuhailevat. Tällä kerralla eräs nainen sai todella odottamatonta seuraa ulkoterassilla, jonne hän oli mennyt joogaamaan.

Nainen oli kuvannut videolle hänen joogasessiotaan, jonka aikana hän oli noussut vaativaan jooga-asentoon käsiensä varaan. Kun hän seisoi käsillään, lähistöllä tilannetta tarkkaillut orava päätti tulla vierailulle ja lähestyä naista.

Videolla nähdään miten orava liikkuu varovasti lähemmäksi naista. Lopulta se painaa nenänsä kiinni naisen nenään ja näyttäisi antavan hänelle suukon. Nainen sai varmasti myöhemmin kiittää onneaan, että hän oli laittanut kameran kuvaamaan tilannetta, jonka aikana orava oli tullut tervehtimään häntä.