50 Cent meni liian pitkälle – uhkaili poikaansa Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson, on saanut kyseenalaista julkisuutta tuoreen Instagram-kuvansa ansiosta. Power-televisiosarjassa nykyään esiintyvä mies vaikuttaa nimittäin uhkailleen poikaansa, Marquise Jacksonia julkisesti.

50 Cent jakoi Instagramissa kuvankaappauksen Powers-sarjan Kanan-hahmostaan. Viestissä räppäri syytti esikoistaan äitinsä, Shaniqua Tompkinsin puolella olemisesta. Tekstin perässä oli pistoolia ja räjähdystä esittävät emojit.

– Olet nyt aikuinen mies, poika. Aiotko sanoa pettäneesi minut koska äitisi käski, viestissä luki.

Erityisen kyseenalaisen tapauksesta tekee se, että uhkaava viesti jaettiin 50 Centin Powers-hahmoa esittävän kuvan kera. Räppärin esittämä Kanan nimittäin murhasi taannoin sarjassa hänen luottamuksen pettäneen poikansa.

50 Cent on kantanut jo vuosikausien ajan kaunaa esikoisensa äidille, Shanique Tompkinsille. Uproxx-sivuston mukaan räppäri kehotti naista taannoin ryhtymään strippariksi rahahuoliensa vuoksi. 50 Centin Marquise-poika on puolestaan kertonut puhuvansa isänsä kanssa mikäli tähti selvittää joskus ongelmansa terapiassa.