Nyt tulevat kakkaemoji-kampaukset – näin teet sen kätevästi itse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Haluatko hiustyylin, joka varmasti kerää katseita esimerkiksi juhlissa, yökerhossa tai vaikkapa arjen askereissa? Youtuben Super Deluxe -kanavalla opastetaan, kuinka syntyy keskusteluja piristävän suosikkiemojin inspiroima kampaus.

Kampausta varten tarvitaan pitkät hiukset tai hiustenpidennykset, mutta muuten sen tekeminen vaikuttaa yllättävän helpolta. Stylisti Amanda Ozard letittää hiukset ja kietoo ne kerälle valkin ympärille. Lopuksi hiustyyli kruunataan tekemällä sille samanlaiset silmät ja hymyilevä suu kuin emojilla.

Video jaettiin alun perin Super Deluxen Facebook-sivulla. Se on kerännyt lyhyen ajan sisällä satoja tuhansia katselukertoja ja kommetteja, joissa Facebook-käyttäjät kertovat aikovansa kokeilla kampausta halloween-juhlissa.