Nyt se tapahtui! Anttiloiden irtaimisto myydään huutokaupalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konkurssiin mennyt kauppajätti Anttila nousi taannoin otsikoihin, kun sen loppuunmyynti aiheutti ruuhkia kaupoissa. Myytävät tuotteet alkavat nyt olla loppuunmyytyjä, mutta kauppojen irtaimistoa on yhä runsaasti jäljellä. Nyt irtaimistoa on ryhdytty myymään nettihuutokaupassa.

Parhaillaan Huutokaupat.comissa on myynnissä sadoittain Anttilan tuotteita, kuten esimerkiksi myymälähyllyjä ja -kaappeja, hälyttimiä, hälytinkoteloita, pumppukärryjä ja hinnoittelukoneita sekä huonekaluja ja valaisimia.

Huutokaupan toistaiseksi suurin yllätys lienee Anttilan muovilaatikoiden hinta, sillä kymmenen kappaleen erästä Anttilan logoilla varustettuja laatikoita on jo nyt tarjottu peräti 100 euroa. Rahamiehille ja -naisille myynnissä on muun muassa setelilaskureita. Paljon suihkussa käyville on tarjolla 816 pullon erä Palmolive-suihkusaippuaa.