Bella Hadid valittiin Victoria’s Secret -enkeliksi – bikinivartalo paljastaa syyn!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viimeksi isosisko Gigi Hadid iloitsi suuresti päästessään parhaan ystävänsä Kendall Jennerin kanssa yhdessä malliksi Victoria’s Secret -muotinäytökseen. Tällä kertaa myös Gigin pikkusisko Bella pääsi kokemaan samanlaista iloa saatuaan tiedon siitä, että hänet valittiin myös astelemaan halutulle Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalle.

20-vuotias malli on alkanut vähitellen herättämään muotitalojen kiinnostusta eikä hänen kauneutensa ole jäänyt muiltakaan huomaamatta. Bella Hadid on pitkä, hoikka ja urheilullinen, mutta Victoria’s Secret -enkeleiden tavoin myös hänellä on silti muodot, joilla hän pystyy upeasti kantamaan koristeellisia alusvaatteita.

Bella Hadidin kauneutta ja virheetöntä vartaloa on kehuttu jo pitkään ja nyt suosittu muotitalokin on sen huomannut. Myös meikkitaiteilija Vincent Oquendo on onnitellut naista hänen saavutuksestaan kuvalla, jossa valinnan perustelut käyvät hyvin selväksi. Kuvassa Bella Hadid on alusvaatteillaan peilin edessä ja paljastaa itsevarmasti vartalonsa pelkissä mustissa alusvaatteissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash