Koira näyttää todella vihaiselta – ja vieläpä käskystä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat pystyvät oppimaan uskomattomia taitoja sekä koulutettuina että itsekseen ihmisiä seuraamalla. Nyt eräs koira yllätti toden teolla omistajansa, joka sai yhtenä kauniina päivänä huomata, että hänen koiransa osaa näyttää käskystä vihaiselta.

Mies on kuvannut autossa koiransa kanssa videon, jossa koira esittelee uusimman taitonsa. Omistaja ei ollut opettanut temppua koiralle vaan sattumalta huomannut, että koira on oppinut näyttämään vihaiselta kun omistaja pyytää häntä näyttämään vihaisimman ilmeensä.

Videolla mies käskee koiraa näyttämään vihaisen ilmeen, jolloin koiran korvat siirtyvät heti taakse ja se alkaa murisemaan. Lopulta koira vaikuttaa jo todella vihaiselta muristessaan ja haukkuessaan. Käytös loppuu kuitenkin heti kun mies pyytää koiraa antamaan suukon. Koira hiljenee ja nuolaisee miehen poskea rauhoittuessaan välittömästi.