Lady Gaga teki historiaa Carpool Karaokessa – paras esitys koskaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio. Ohjelmassa on vieraillut useita tunnettuja henkilöitä. Nyt apukuskin paikalle istui kaikkien pikkumonstereiden äiti, Lady Gaga. Naisen esitys nosti ihon kanalihalle.

Yksi maailman lahjakkaimmista artisteista, Lady Gaga, nousi kuuraketin tavoin suureen suosioon esikoisalbuminsa The Famen ansiosta vuonna 2008. Sen jälkeen räväkkä persoona on esiintynyt mediassa kohua ja kiitosta aiheuttaen. Vaikka artistin habitus jakaa ihmiset yleensä kahteen eri kastiin, on jokaisen myönnettävä naisen poikkeuksellinen lahjakkuus. Hän on taitava muusikko.

Lady Gagan Carpool Karaoke -veto on kerännyt nopeasti yli 6,5 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Lady Gagan on paljastettu esiintyvän vuoden 2017 Super Bowl -tapahtumassa. Tähti ilmoitti uutisen Twitter-tilillään jakamassa viestissään. Parhailllaan tulevan Joanne-albuminsa julkaisuun valmistautuva Gaga nähtiin Super Bowlin lavalla myös tänä vuonna.