Pikkutyttö kannusti vahingossa väärää joukkuetta – katui välittömästi

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Neljävuotias Kendall Kohler on kiinnostunut urheilusta ja kannattaa vanhempiensa kanssa Louisville Cardinals -jalkapallojoukkuetta. Tytölle oli kuitenkin käynyt pieni vahinko kun hän oli innoissaan kannustanut epähuomiossa väärää joukkuetta.

Tytön isä Scotty Kohler kommentoi BuzzFeed-sivustolle, että hän on vaimonsa kanssa Cardinals-fani, mutta he eivät ole koskaan patistaneet tyttöä kannattamaan mitään joukkuetta. Tyttö on kuitenkin alkanut itse kannattamaan myös samaa joukkuetta. Hän oli siskonsa kanssa leikkiessään vahingossa huutanut: ”Go Kentucky”, minkä jälkeen tytölle oli tullut todella paha mieli ja huono omatunto.

Scotty pyysi vaimoaan kuvaamaan videolle, kun tytär pyytää isältään tapausta anteeksi. Isän mielestä on hellyttävää kuinka tyttö itkee niin vakavissaan ja sydän murtuneena sitä, että hän kannusti vahingossa väärää joukkuetta ääneen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat