Rita Ora tihkuu seksiä alusvaatemainoksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rita Oran fanit ovat odottaneet kärsivällisesti jo neljä vuotta, että naisen uusi albumi julkaistaisiin. 26-vuotias kaunotar nousi julkisuuteen kunnolla vuonna 2012 How We Do (Party) -nimisellä kappaleella, joka nousi monissa maissa nopeasti listaykköseksi.

Uutta musiikkia odottelevat fanit saivat kuitenkin nyt hieman toisenlaista herkkua Rita Oran solmiessa yhteistyösopimuksen alusvaatekampanjasta Tezenis-nimisen alusvaatebrändin kanssa. Nyt Ora julkaisi Instagram-kanavallaan tulevasta mainoksesta hieman esimakua. Rita Ora näyttää todella hyvältä mainoksessa liikkuessaan viettelevästi mustissa alusvaatteissa.

Rita Ora riitaantui levy-yhtiönsä kanssa vuonna 2015, mutta sai viimein oikeusjutun sovittua vuoden 2016 toukokuussa. Nainen allekirjoitti uuden sopimuksen Atlantic Records -levy-yhtiön kanssa kuukausi sitten, minkä ansiosta fanit luultavasti pääsevätkin pian kuulemaan naiselta myös lisää musiikkia.

#ritaoraXtezenis in stores on 1st November ❤️ 5 more days… @tezenisofficial

A video posted by Rita Ora (@ritaora) on