StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 3

Autot Lux Matkailu StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman legendaarisin autokilpailu Cannonball Run teki paluun vuosikymmenien tauon jälkeen, kun noin 50 superautoa tiimeineen matkasi äskettäin Yhdysvaltojen halki Massachusettsin Lenoxista Floridan Key Westiin ja siitä Kuuban Havannaan. Ainoina suomalaisina medioina Stara ja Jokamies olivat mukana koko reissun ajan osana Team Finlandia.

Kolmannessa Cannonball Run -jaksossa nähdään miltä ajopäivät kaksi ja kolme näyttivät. Suomen joukkue menestyi upeasti, sillä se selviytyi kolmospäivän päätepisteeseen Robbinsvillen Tapoco Lodgeen ensimmäisenä autokuntana. StaraTV esittelee nyt kahden ajopäivän vaiheita Yhdysvaltojen useiden osavaltioiden alueella.

Katso muut jaksot tästä:

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 1

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 2

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 3

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 4

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 5