StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 1

Autot Lux Matkailu StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ensimmmäinen autojen pitkän matkan kilpailu Cannonball Run tekee tänä vuonna paluun, kun vuosikymmeniä tauolla ollut tapahtuma käynnistyy hetken kuluttua Yhdysvaltojen Massachusettsin Lenoxista. Yhdeksän päivän matkanteon jälkeen kilpailu päättyy Kuuban Havannaan.

Stara on paikalla ainoana suomalaisena mediana koko reissun ajan, ja raportoi paikan päältä tunnelmia sekä sekä Staran verkkosivuilla että sosiaalisissa medioissa. Tässä ensimmäisessä videossa tutustutaan gridillä valmisteltaviin autoihin pintapuolisesti. Jatkossa miljoonien superautoihin tutustutaan myös hieman syvemmin.

Katso muut jaksot tästä:

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 1

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 2

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 3

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 4

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 5