StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 4

Autot Lux Matkailu StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman legendaarisimpiin lukeutuva road trip Cannonball Run teki äskettäin paluun vuosikymmenien tauon jälkeen, kun kymmenet superautot kiisivät Massachusettsin Lenoxista Floridan Key Westiin. Sieltä tiimit lennätettiin päätösbileisiin Kuubaan. Stara oli mukana ainoana suomalaisena mediana.

Nyt Stara julkaisee neljännen jakson Cannonball Run 2016 -juttusarjasta. Videolla nähdään ajopäivät neljä ja viisi. Neljäntenä päivänä lähdettiin liikkeelle Tapaco Lodgesta, minkä liepeillä ajettiin maailman legendaarisimpiin lukeutuva Tail of the Dragon -mutkareitti ja sen jälkeen matka jatkui Georgian Atlantaan. Viidentenä päivänä superautot ajettiin Atlantasta Floridan Amelia Islandille.

Katso muut jaksot tästä:

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 1

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 2

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 3

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 4

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 5