Vine-käyttäjät shokissa – suosikkisovellus lopetetaan

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

2013 vuodesta lähtien miljoonat ihmiset ovat selanneet Vine-sovelluksen lyhyitä videoita saadakseen hyvät naurut ja luodakseen itse hauskaa sisältöä muiden nähtäväksi. Nyt Vine ja Twitter ovat ilmoittaneet, että Vine-sovellus on tullut tiensä päähän.

Twitter osti Vine-sovelluksen vuonna 2012 ennen kuin se lanseerattiin kaikille käyttäjille. Nyt Twitter on kuitenkin ilmoittanut, että se tulee seuraavien kuukausien aikana lopettamaan Vinen. Vine-sovelluksen sulkeminen tulee tapahtumaan portaittain, että käyttäjät eivät menetä luomaansa sisältöä.

Vine antaa käyttäjilleen mahdollisuuden käydä lataamassa luomansa videot ennen kuin se lopettaa sovelluksen toiminnan. Sovellus pidetään Medium-sivuston mukaan vielä toistaiseksi auki, että jo ladattuja sisältöjä pystyy edelleen käydä katsomassa. Vine ja Twitter tulevat ilmoittamaan käyttäjille tulevista muutoksista ennen kuin mitään poistetaan lopullisesti.