Chizza on uusi ruokahitti – friteerattu kana ja pizza yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaruokaravintolat kehittelevät toisinaan uusia annoksia yhdistelemällä asiakkailleen ennestään tuttuja ruokia toisiinsa. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi hampurilaiset, joissa sämpylä on korvattu friteeratuilla kanafileillä.

Nyt Kentucky Fried Chicken on yhdistänyt pizzan ja friteeratun kanan uudella tavalla Chizza-nimiseksi ruoaksi. Käytännössä kyse on kanafileistä, joiden päällä on marinara-tomaattikastiketta, juustoa ja muita perinteisiä pizza-täytteitä.

Chizzaa alettiin taannoin tarjoilemaan Japanin Kentucky Fried Chicken -ravintoloissa. Aivan uusi tuote ei ole kyseessä, sillä RSVLTS-sivuston mukaan ravintolaketju lanseerasi ne viime vuonna myös Intiassa ja Filippiineillä.

 

New feed. #BrownTheme #Chizza

A photo posted by S Y N (@sayanapiya) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat