Herkut Halloweeniksi – upeimmat naposteltavat muutamassa minuutissa

Nettivideot Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin lähestyessä moni alkaa miettimään omaa naamiaisasuaan, mutta juhlien järjestäjien huolena on myös koristeluiden ja tarjonnan miettiminen. Onneksi internetistä löytyy monia hauskoja ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla kodin saa hetkessä juhlakuntoon.

HouseholdHacker-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa näytetään näyttävimmät ja näppärimmät viime hetken herkut Halloween-juhlien järjestäjille. Todella monet tarjottavat muuttuvat pienillä muutoksilla hauskoiksi ja pelottaviksi herkuiksi.

Videolla nähdään miten tavalliset donitsit muuttuvat pienillä muutoksilla hauskoiksi lepakoiksi ja nacho-kulhon keskellä oleva dippi kurpitsan oksennukseksi. Hauskat ideat on helppo toteuttaa viidessä minuutissa vain muutamia ruoka-aineita lisäämällä.