Instagram-temppu pieleen: Vesipulloheitto suoraan omiin kasvoihin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi tämän vuoden suurimmista internet-trendeistä on ollut niin kutsuttu bottle flip. Siinä vesipullo heitetään ilmaan niin että se pyörähtää kerran pystyakselinsa ympäri ja tippuu alas oikein päin. Onnistuneita temppuja kuvaavat videot jaetaan tietenkin sosiaalisessa mediassa.

Pullotempusta on myös monimutkaisempia variaatioita. Toisinaan temput osoittautuvat kuitenkin viihdyttävämmiksi silloin, kun ne eivät mene odotusten mukaisesti.

Instagram-käyttäjä Trentcatlett yritti monimutkaista pullotemppua, jossa hän pudotti vesipullon koripallon mukana. Pullo pompahti ylös pallon päältä, osuen suoraan Trentcatlettin kasvoille.

 

"How's life going"

A video posted by @trentcatlett on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat