Joanna Krupan ylävartalo pelkässä vartalomaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt Joanna on kuvattu viettämässä Halloweenia näyttävässä asussa.

Joanna Krupa kuvattiin osallistumassa Casamigosin Halloween-juhliin asussa, joka jätti hänen ylävartalonsa paljaaksi. Hänen ylävartalonsa oli nimittäin ainoastaan vartalomaalin peitossa.

37-vuotias Joanna Krupa sai taannoin lempinimen Seksikkäin sisko, sillä hänellä on yhtä upean näköinen sisar, jota ei tosin olla nähty julkisuudessa aivan yhtä paljon kuin Joannaa. Krupan aviomies on Romain Zago. Joanna tunnetaan nykyisin Miamin täydelliset naiset -realitysarjan tähtenä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash