Polttopulloisku Ecclestonen ökykotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. 23-vuotias Petra Ecclestone vietti taannoin Italiassa megahäitä, joiden tiedetään maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria.

YouTube
YouTube

Upporikas isukki osti taannoin tyttärelleen 85 miljoonalla dollarilla huikean luksuskartanon, jota remontoi yli 500 rakennustyöntekijää. Nyt Petra on joutunut erittäin vakavan hyökkäyksen kohteeksi, kun hänen luksustaloonsa tehtiin polttopulloisku.

Valvontakamerat tallensivat tilanteen, jossa palava polttopollo heitettiin Ecclestonen talon portille. Kaikeksi onneksi kukaan ei loukkaantunut iskussa. Sen motiiviksi epäillään vielä tässä vaiheessa kateutta.

Upporikas perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Kaunotar on kuitenkin väittänyt, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan ja tyttäriensä Slavica-äidistä 24 vuoden avioliiton jälkeen.