Pubissa väitetään kummittelevan – valvontakamera taltioi erikoisen näyn

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kummituksilla on selkeästi samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin elävien kirjoissa olevilla, sillä lukuisissa brittiläisissä pubeissa väitetään kummittelevan. Yksi tällaisista anniskeluravintoloista on Iso-Britannian Dudleyssa sijaitseva The Chapel House.

Youtubessa julkaistun valvontakameran videon väitetään todistavan pubin olevan riivattu. Siinä ravintolassa oleva lattia on märkä -kyltti näyttää liikkuvan itsestään ja kaatuvan lattialle pubin omistajan ja hänen aviomiehensä silmän välttäessä. Miehen ihmettellessä asiaa, kaatuu myös hänen takanaan ollut moppi.

– En usko aaveisiin mutta tämä todella säikäytti minut. Jälkeenpäin on sattunut muitakin tapauksia, ravintolan omistaja Katie Ann Round kuvailee Mirror-lehdelle.

Videota on epäilty pelkäksi lavastetuksi mainostempuksi. Pariskunta kuitenkin väittää kyseessä olleen aito ilmiö. Heidän mukaansa paikalliset ovat kertoneet The Chapel Housessa tapahtuneen outoja ilmiöitä jo vuosien ajan.