Raskaana oleville nerokas uusi makuualusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskaana olevat naiset voivat vain haaveilla vatsallaan nukkumisesta. Etenkin raskauden loppuvaiheessa voi olla hankala löytää mieluisaa asentoa ilman, että sikiön paino vaikuttaa sisäelimiin tai hengittämiseen. Tällöin avuksi voi ottaa erilaisia tyynyjä.

Nyt tulevien äitien ei tarvitse enää tuskailla vatsansa kanssa makoskellessaan, sillä markkinoille on tullut nerokas JlllO-niminen ilmapatja. Ilmapatjassa on keskellä vatsalle tarkoitettu reikä, jonka avulla nainen voi maata vatsallaan. Patjaa voi käyttää makoskeluun, jumppaamiseen tai vaikkapa uima-altaalla makoskelemiseen.

JlllO-ilmapatja on Stylish Eve -nimisen yhtiön kehittelemä. Monilla raskaana olevilla naisilla on varmasti siintänyt mielessä ajatus samankaltaisesta tuotteesta, mutta kukaan ei ole tuonut patjamallia aiemmin markkinoille. Toki aukolla varustetusta patjasta on hyötyä myös muille vatsakkaille henkilöille, mikäli vyötärönseutu on lipsahtanut liian suureksi.

Before you couldn't lie your tummy; now you can! #JLLLO #NOW_YOU_CAN

A photo posted by JlllO (@jlllolilo) on