Ritari Ässästä tehdään uusi versio – Fast & Furious -ohjaajan käsialaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Hasselhoffin esittämä Michael Knight ja hänen ihmeautonsa KITT seikkailivat 1980-luvulla televisiossa suositussa Ritari Ässä -sarjassa. Nyt sarjasta ollaan työstämässä uutta versiota, tällä kertaa kokeneen kaahailuelokuvien ohjaajan toimesta.

Uuden Knight Rider -sarjan tuottajana toimii Variety-sivuston mukaan Justin Lin, joka tunnetaan parhaiten Fast & Furious -elokuvasarjan neljännen, viidennen ja kuudennen osan ohjaajana. Sarjaa tehdään yhteistyönä Linin YOMYOMF-tuotantoyhtiön ja videopeleihin erikoistuneiden ohjelmien tuottamisesta tunnetun Machinima-yhtiön kanssa.

Television sijaan uutta Ritari Ässä -sarjaa tullaan esittämään verkossa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko David Hasselhoff mukana millään tavoin uudessa versiossa.

Ritari Ässä -sarjaa on yritetty tehdä uusiksi myös aikaisemmin, viimeksi NBC-kanavan toimesta vuonna 2008. Aikaisemmat yritykset ovat kuitenkin flopanneet pahasti. Aika näyttää, onnistuuko Fast & Furious -sarjan parissa Hollywoodin halutuimpien toimintaohjaajien joukkoon noussut Justin Lin tehtävässä paremmin.