StaraTV: Haastattelussa Evelina

Haastattelut StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Evelina nousi suureen suosioon jo ennen ensimmäisen albuminsa julkaisemista, ja esikoinen sai yhtä lailla platinaa ennen julkaisua. Eilen perjantaina Evelinan esikoislevy 24K viimein julkaistiin, ja Stara tapasi hänet vain hetkeä ennen Tampereella nähtyä esiintymistä.

Evelina kertoo haastattelussa muun muassa 20 miljoonaa kertaa streamatusta albumistaan ja sen tekemisestä. Suomalainen albumi myy aniharvoin platinaa jo ennen julkaisemista, joten esikoisen ulostulo on luonnollisesti jännittävä tilanne.

Samalla laulajatar paljastaa mikä takavuosien suomalaistähti on inspiroinut häntä lapsesta saakka. Evelina kertoo myös mistä hänen lyriikkansa kumpuavat ja millainen kokemus oli osallistua Tähdet, tähdet -ohjelmaan.