Kim Kardashian poistui kodistaan jäätelölle – piilottelee kameroilta edelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian joutui Pariisissa aseellisen ryöstön uhriksi, minkä jälkeen hän ei ole suostunut juuri poistumaan Los Angelesin kodistaan sen jälkeen kun hän on sinne saapunut. Nainen on nähty tapahtuman jälkeen vain muutaman kerran ulkona eikä hän ole näyttänyt olevan vielä entisensä.

Paparazzit onnistuivat aiemmin kuvaamaan Kim Kardashianin kun hän astui ulos kodistaan hakeakseen pientä iltapalaa ystävänsä kanssa. Kardashian peitti itsensä tällöin mustalla hupparilla. Nyt kaunotar nähtiin jäätelönhakureissulla ystävänsä Jonathan Chebanin kanssa.

35-vuotias Kim Kardashian ei selvästikään ole vielä toipunut koitoksestaan. Hän näyttää edelleen alakuloiselta ja verhoutui tällä kertaa valkoiseen reilun kokoiseen huppariin. Naisella ei ollut alaosaa asussaan, minkä lisäksi hän oli täysin meikittä ja valkoiset sandaalit jalassaan. Hän tuntuu yhä pakoilevan julkisuutta eikä ole julkaissut edelleenkään mitään omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash