Koala ei antanut lopettaa rapsuttamista – suloinen nautiskelija

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhassa työskentelevät ihmiset saavat olla päivittäin vuorovaikutuksessa upeiden eläinten kanssa. Monissa eläintarhoissa työskenteleekin mahdollisesti maailman onnekkaimmat eläintenhoitajajat, jotka muodostavat ihanat ja läheiset suhteet eläinten kanssa.

Koala Krusader -kanava on julkaissut todella hellyttävän YouTube-videon, joka saa katsojan unohtamaan kaikki huolet ja murheet. Videolla koalan hoitaja rapsuttelee koalaa, joka ei anna hoitajan lopettaa rapsuttamista.

Koala istuu ja nautiskelee silmät kiinni niin rapsutuksista kuin kasvoille paistavasta auringostakin. Aina kun hoitaja on lopettamassa rapsuttamista, koala ottaa henkilön kädestä kiinni ja vetää sen takaisin itseensä. Tässä hetkessä varmasti sekä hoitajalla että koalalla on ollut mukavat oltavat.