Naisille oma seksinukke – varustettu vaihdettavalla sukuelimellä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tähän saakka markkinoilla aitoja ihmisiä muistuttavat seksinuket ovat olleet lähinnä miehille tarkoitettuja naisia. Ideana on ollut, että keinotekoiset seuralaiset valmistetaan uuden omistajan toiveiden mukaan kasvonpiirteitä, ihonväriä ja vartalonmallia myöten.

Naisille on puolestaan kaupiteltu pelkkiä dildoja ja sauvoja fantasiamaailmassa seikkailemista varten. Los Angelesissa seksinukkeja valmistava Sinthetics-yhtiö on alkanut valmistaa silikonisia sänkyseuralaisia myös naisten makuuhuoneisiin.

Naiset voivat määritellä seksinukkensa jokaisen piirteen – sentti sentiltä. Kun miespuoliset seksinuket lanseerattiin markkinoille ensimmäisen kerran, menivät valmistajan nettisivustot nurin. Kysyntää oli ja on edelleen.

Vicen minidokumentissa kerrotaan, että seksinuket eivät ole edullisia ja niistä joutuu maksamaan jopa kymmenen tuhatta euroa. Naiset haluavat silikonista valmistetuille kumppaneilleen karvoitusta, arpia ja muita persoonallisia ja ihmismäisiä piirteitä enemmän kuin miehet yltiönaismaisille seksinukeilleen. Myös miesnuken sukupuolielimiä voi vaihdella eri tarpeiden mukaan.

Kerroimme taannoin tutkijoiden huolesta, jonka mukaan ihmiset saattavat jäädä robottirakkauteen koukkuun. Seksinukeista ja roboteista voi olla avioliitossa eläville sekä myönteisiä että kielteisiä vaikutuksia.

Toisaalta seksirobotit voivat tuoda suhteisiin kauan kaivattua piristysruisketta, mutta toisaalta ihmisiä muistuttavien koneiden kanssa suoritettu seksisessio voidaan mieltää pettämiseksi. Seksirobotteja tullaan näkemään ainakin tulevaisuuden ilotalojen työntekijöinä.