Räppäri Eminemin tytär on tyrmäävä kaunotar!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikoinaan jatkuvasti kohua teoillaan ja kappaleillaan herättänyt Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, tunnetaan tavastaan käsitellä yksityisiäkin asioita hänen sanoituksissaan. Yksi usein miehen kappaleissa esille nouseva henkilö on hänen Hailie-tyttärensä.

Moni muistaa tyttärelle omistetun Hailie’s Song -kappaleen musiikkivideon, jossa Hailie-tytär nähdään vauvana. Videosta on kuitenkin jo niin paljon aikaa, että Hailiesta on ehtinyt kasvamaan 20-vuotias kaunotar. Haileyn yksityisyyttä suojeltiin melko pitkään, mutta nyt hän on päättänyt tehdä itselleen julkisen Instagram-tilin.

Hailie Scott on nyt julkaissut omalla Instagram-kanavallaan itsestään kauniita kuvia. Tyttärestä on kasvanut kuvankaunis nuori nainen, joka loistaa myös koulussa. Hailey on saanut aikoinaan myös lukiosta valmistuessaan akateemista huippuosaamista osoittaville oppilaille osoitetun palkinnon.

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Tuesday's are for doing things you should've done on Monday

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on

A photo posted by Hailie Scott (@hailiescott1) on