Joanna Krupa lähes alastomana Halloween-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt Joanna on kuvattu viettämässä Halloweenia lähes alastomana.

Kaunottaren rohkea ja estoton naamiaisasu oli kuin suoraan aikuisviihdekaupan mallistosta, sillä se ei jättänyt juuri mitään arvailun varaan. Läpikuultava asu olisi paljastanut esimerkiksi rinnat kokonaan, jos Joanna ei olisi peittänyt nännejään teipillä. Nyt mitään intiimiä ei paljastunut.

37-vuotias Joanna Krupa sai taannoin lempinimen Seksikkäin sisko, sillä hänellä on yhtä upean näköinen sisar, jota ei tosin olla nähty julkisuudessa aivan yhtä paljon kuin Joannaa. Krupan aviomies on Romain Zago. Joanna tunnetaan nykyisin Miamin täydelliset naiset -realitysarjan tähtenä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash