Koomikko ulosti housuihinsa kesken haastattelun – tuliset siivet olivat liikaa

Nettivideot Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Bobby Lee tuli monille tunnetuksi Mad TV -komediasarjasta. Nyt 45-vuotias tähti otti haasteen vastaan ja suostui First We Feast -kanavan haastatteluun, jossa hänen tuli syödä todella tulisia kanansiipiä.

Bobby Lee kertoo heti aluksi, että hän ei syö kovinkaan paljoa tulista ruokaa, koska hänelle tulee siitä helposti ripuli. Mies päätti kuitenkin urheasti syödä haastattelijan seurassa tulisia siipiä, jotka saivat lopulta miehen vatsan todella nopeasti sekaisin.

Miehet maistelevat siipiä eri kastikkeilla aloittaen miedommasta ja siirtyen jatkuvasti tulisempiin. Lopulta kastike oli jo niin tulista, että Bobby Leen elimistö alkoi taistelemaan tulisuutta vastaan ja mies päästi lopulta hieman ulostetta housuihinsa.