Kuluvatko leggingsit puhki? Helppo niksi pitää ehjänä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat naiset rakastavat leggingsejä, koska ne ovat niin mukavat ja helpot jalassa. Varsinkin syksyllä leggingsit käyvät pitkien neuleiden ja villapaitojen alla ja näyttävät hyviltä myös pitkävartisten saappaiden kanssa.

Leggingseissä on kuitenkin yksi ongelma. Ne maksavat sukkahousuja enemmän, mutta eivät kuitenkaan ole kovin kestäviä. Yleensä leggingsit kuluvat nopeasti reisien yhteen hankaamisen vuoksi sisäreidessä olevista saumoista, joissa alkaa jo melko lyhyen käytön jälkeen näkymään kulumista ja jopa reikiä.

Nyt Elite Daily -sivusto on kertonut uskomattoman yksinkertaisesta niksistä, jonka avulla leggingsien käyttöikää pystyy pidentämään huomattavasti. Leggingsien saumoihin tulee suihkuttaa huonekaluille tarkoitettua likaa ja kosteutta hylkivää tekstiilisuojaa, joka suojaa tekstiiliä myös kulumiselta. Tekstiilisuoja saa leggingsien joustavan materiaalin kestämään paljon kauemmin kuin mitä se kestäisi ilman suojaa.