Supermallin kotipihalle tunkeutuneelle syyte murhayrityksestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin tapauksesta, jossa supermalli Miranda Kerrin Kalifornian Malibussa sijaitsevan kodin pihalle ilmaantui tunkeilija. Mies hyökkäsi paikalle saapuneen vartijan kimppuun puukon kanssa. Vartija vastasi hyökkäykseen ampumalla tunkeutujaa neljä kertaa.

Miranda Kerrin kotiin tunkeutunutta miestä ollaan TMZ-sivuston mukaan syyttämässä murhanyrityksestä, aseellisesta hyökkäyksestä ja pahoinpitelystä. Tunkeutuja oli puukottanut vartijaa silmään välikohtauksen aikana.

Mikäli mies tuomitaan, saattaa häntä odottaa elinkautinen vankeusrangaistus. Syytetty oli tunkeutunut huippumallin tontille hyppäämällä pihaa ympäröivän aidan yli. Kerr ei ollut kotona välikohtauksen aikana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat