Perheenäiti haluaa näyttää nukelta – käyttänyt leikkauksiin jo 225 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amanda Love -niminen nainen on 39-vuotias neljän lapsen kotiäiti. Hän on kuitenkin saavuttanut enemmän medianäkyvyyttä barbiemaisella ulkonäöllään kuin lastenkasvatusvinkeillään. Hän rakastaa kauneuskirurgiaa.

Amandalla on neljä lasta, joista vanhin on 18-vuotias. Nuorin on sen sijaan vasta yhden vuoden ikäinen. Nainen on kokopäiväinen kotiäiti ja hänen miehensä Paul Sweeney tuo leivän taloon. Tuloja todella tarvitaan, sillä Amanda hoitaa ja korjaa ulkonäköään erittäin säännöllisesti. Amandan uhkeat muodot ovat kuitenkin keränneet naiselle tuhansia faneja Instagramiin.

Perheen lapset tietävät, ettei heidän äitinsä ole tyypillinen kotiäiti, mutta jälkikasvu osaa arvostaa myös kasvattajansa kilttiä ja rakastavaa luonnetta. Naisen plastiikkakirurgiset toimenpiteet alkoivat yhdestä rintojen suurennusleikkauksesta. Nyt nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 225.000 euroa, Barcroft TV uutisoi.