Saara Aalto nosti esiin yhden miehen: ”Tätä neroa saan kiittää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä parhaillaan Britannian X Factorissa historiallisesti niittävä suomalainen Saara Aalto on noussut viime viikkoina myös brittiyleisön suosikiksi, sillä hän selviytyi eilen kirkkaasti jatkoon jo pelkillä yleisöäänillä.

Saaran viimeiset kolme esiintymistä ovat olleet erittäin visuaalisia, ja lauantai-illan upea show haki sekin vertaistaan. Nyt Saara on nostanut esiin miehen, jota hän saa kiittää todella näyttävistä esiintymisistään.

– Tässä on nero minun esitysteni takaa! @brianfriedman vastaa kaikista luovista tapahtumista esiintymislavalla. Hänen visionsa ovat täydellisiä ja hulluja. Eli vastaavat minun visioitani täydellisesti. Olen niin kiitollinen saadessani työskennellä hänen kanssaan. Olen niin onnellinen, että olen voinut taistella tieni Suomesta tänne ja työskentelemään parhaiden ihmisten kanssa. Kiitos Brian, että olet haastanut minut joka viikko, Saara Aalto kirjoitti.