Sara Forsberg antoi faniensa roastata häntä – rajua palautetta tulvimalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen nettisensaatio ja artistina uraa luova Sara Maria Forsberg on tullut alunperin tunnetuksi suositusta videoblogistaan. Tällä hetkellä Saara-taiteilijanimeä käyttävä 22-vuotias nainen toimii myös yhtenä tuomarina Talent-kykyjenetsintäohjelmassa.

Sara osaa aiheuttaa välillä räväkillä videoilla ja rohkeilla mielipiteillään keskustelua. Nyt nainen yllytti faninsa lähettämään hänelle videoita, joissa he mollaavat ja naureskelevat naisen kustannuksella. Sara kokosi videoista ja omista reaktioistaan roast-tyylisen videon, jossa nainen saa kuulla seuraajilta kunniansa.

Fanit lähtivät innoissaan kaunottaren grillaamiseen mukaan ja lähettivät naiselle videoita, joissa he antavat Saaralle todella suoraa palautetta ja kertovat hänestä ilkeitä vitsejä. Saara lopettaa videon todella dramaattisesti ja poistuu tietokoneen luota autoon itkemään.