Uutislähetykset hulvattomasti pieleen – lokakuun parhaat mokat

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei voida aina ennalta arvata. Hauskimmat virheet tapahtuvatkin monesti uutislähetyksissä, koska yllättävät sattumat ja käänteet muuttavat yleensä vakavan uutisen luonteen täysin.

Nyt News Be Funny Videos -kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään kooste uusimmista ja hauskimmista uutislähetyksissä tapahtuneista vahingoista, joita toimittajille on käynyt lokakuun aikana. Toimittajien asian keskeyttää väärä sanavalinta, linnunkakka, käärmepelko ja kaksimieliset asiayhteydet.

Yksi hauskimmista virheistä sattui kuitenkin lähetyksessä, jossa itsepuolustuslajin taitaja esitteli miten hän saa vesilasin avulla paksut tiiliskivet kahtia. Toimittaja ihmettelee upeaa temppua ja näyttää katsojille, että tiiliskivet ovat aitoja ja kovia tiiliskiviä. Tiiliskiven koputtamisen aikana toimittaja kuitenkin yllättyy ja purskahtaa nauruun, kun hänen kevyt hipaisunsa saa tiiliskiven hajoamaan kahteen osaan.