Tiger Woodsin tyttöystävä kiinni lentokentällä – mukana 200 000 dollaria käteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten pettämiskohussa ryvettynyt golf-tähti Tiger Woods seurustelee nykyisin Kristin Smithin kanssa. Nyt neitokainen on jäänyt kiinni Palm Beachin lentoasemalla, kun hänellä oli jostain syystä 200.000 dollaria käteistä rahaa mukanaan.

33-vuotias Kristin Smith otettiin kiinni ja kuulusteluihin aamuseitsemältä, kun käsimatkatavaroiden läpivalaisussa löydettiin suuri määrä käteistä rahaa. Nainen kertoi viranomaisille saaneensa rahat poikaystävältään, jonka nimeä hän ei kuitenkaan maininnut. Lehtitietojen mukaan Smith kuitenkin seurustelee Palm Beachilla asuvan Woodsin kanssa.

Dallasissa asuvalta Kristin Smithiltä vaadittiin selitystä rahojen alkuperästä, mutta hän ei suostunut kertomaan muuta kuin saaneensa rahat. Naista ei pidätetty paikalla, mutta tapaus siirrettiin toisten viranomaisten tutkintaan. Tiedossa ei ole otettiinko rahasumma talteen tutkinnan ajaksi.