Oletko alakuloinen ja stressaantunut? Näin piristyt hetkessä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvittele tilanne, jossa torkutat herätyskelloa liikaa ja nukut pommiin. Et löydä vaatekaapista mitään päällepantavaa ja ulkona sataa kaatamalla vettä. Huomaat nenässä finnin ja hiukset ovat likaiset. Silti sinun pitäisi olla jo matkalla tärkeään kokoukseen, joka alkaa 20 minuutin kuluttua.

Stressaavat tilanteet saattavat saada mielen matalaksi. Alakuloinen tunnelma lisää ahdistusta ja saattaa jopa aiheuttaa katastrofikierteen. Onneksi on vinkkejä, joiden avulla voi selviytyä kamalasta kaaoksesta ja ärsyttävästä tilanteesta voittajana.

PureWow vinkkaa, että kannattaa ohjata ajatukset hetkeksi asiaan, josta saat runsaasti nautintoa. Mieti oman kissan kehräämistä tai viime kesän unelmalomaa. Listaa mielessä asioita, jotka tuottavat nautintoa, kuten aamun ensimmäinen kahvikuppi ja voisarvi. Yksinkertaisen vinkin avulla saat mieleen mukavamman tunnelman nopeasti ja asiat sujuvat paremmalla fiiliksellä.