Ihastuttava Instagram-video: The Rock tanssi tyttärelleen Pikachuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson tunnetaan parhaiten toimintatähtenä ja vapaapainijana, mutta miehellä on myös hauska ja lämminhenkinen puoli. Tämä tulee selväksi miehen tuoreella Instagram-videolla.

Videolla Dwayne Johnson tanssii tyttärelleen Jasmininlle Pokemonista tuttua Pikachua esittävä puku päällään. Mies kertoo hankkineensa puvun vaimonsa kanssa halloweeniksi, sillä Pikachu on tyttären suosikkihahmo. Pokemon-hahmona esiintyminen osoittautui yllättävän kovaksi urakaksi jopa toimintarooleistaan tunnetulle tähdelle.

– Pikachu ei osannut arvata että Jasmine alkaisi itkemään heti kun se lopettaa tanssimisen, ja vaati jatkamaan kovaäänisillä eh-huudoilla. Niinpä Pikachu tanssi uudelleen… Ja uudelleen… Ja uudelleen., Johnson kuvailee.

– Siinä vaiheessa kun esitin 197. JuJu-tanssini, naamiaispuvun kuumuus alkoi ottamaan koville. Mutta hei… Sitä isit tekevät, mies jatkaa.