Kissat päästettiin jouluiseen kotiin – täystuho hujauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on nähty vuosien varrella lukemattomia videoita, joissa kissat tekevät tuhojaan kodeissa. Mukaan mahtuu myös tapauksia, joissa kissa on kiivennyt esimerkiksi joulukuuseen ja kaatanut sen. Nyt eräs kissanruokamerkki on käyttänyt tätä stereotypiaa tuoreessa kampanjassaan.

Kissanruokamerkin mainoksessa parodioidaan näyttävästi miten studioon sisustettu ”jouluinen koti” kärsii, kun sinne päästetään joukko kissoja temmeltämään vapaasti. Kyseessä on hieman liioiteltu ja käsikirjoitettu kärjistys, mutta moni videota kommentoinut kissaihminen on myöntänyt, että video ei ole kaukana totuudesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat