Nyt näkyi paidasta läpi, Khloe Kardashian!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashian on kokenut melkoisen muodonmuutoksen viime vuosien aikana. Nainen muutti kaikki elämäntapansa terveellisempään suuntaan, alkoi syömään paremmin ja treenaamaan säännöllisesti henkilökohtaisen ohjaajan avulla. Samalla hänen rintansa pienenivät.

Äskettäin silikonirinnoista julkisesti haaveillut Khloe kuvattiin nyt siskonsa Kourtneyn kanssa, kun siskokset olivat menossa juhlistamaan perheen Kris-äidin syntymäpäiviä illalliselle. Khloen paitavalinta osoittautui läpikuultavaksi, eikä hänellä ollut lainkaan rintaliivejä yllään.

Khloe Kardashian ei pidä siitä, että hänen vartalonsa on laihtumisen myötä alapainotteinen. Hän haluaa saada ylävartaloonsakin enemmän muotoja, minkä vuoksi hän harkitsee Daily Mail -lehden mukaan silikonirintojen ottamista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat