Hailey Baldwinin uusi upea tyyli – hiukset kuin hattaraa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Hailey Baldwin tunnetaan julkkisperheen tyttärenä ja omaa mallinuraa luovana kaunottarena. Baldwin saa näyttävällä ulkonäöllään kamerat aina kääntymään häntä kohti. Malli keksii jatkuvasti tapoja uudistaa tyyliään ja onnistuu aina tekemään lähtemättömän vaikutuksen ihmisiin.

Hailey Baldwin värjää usein hiuksiaan muuttaen niitä välillä tummemman ruskeasta vaaleampiin sävyihin. Nyt neitokainen keksi kokeilla kuitenkin jotakin aivan muuta värjäämällä hiuksensa näyttävän pinkeiksi.

Baldwin julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen kuvan, jossa hän toivottaa hyvää huomenta ja esittelee amukahvia hörppiessään uuden hiusvärinsä seuraajilleen. Hiusten tyvi on jätetty tummaksi, mutta muuten pituudet hohtavat kauniin ja hattaramaisen vaaleanpunaisena.

good mornings

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

day 2️⃣

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on