Uutuuslaite tekee keksien valmistamisesta helppoa – leivonnaisia käden käänteessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki rakastavat uunituoreita keksejä. Niiden valmistaminen saattaa olla kuitenkin aikaa vievää puuhaa, eivätkä lopputulokset aina vastaa kekseille asetettuja odotuksia.

SideChef -yritys on lanseerannut CHiP Smart Cookie Oven -laitteen, jonka avulla keksien tekemisen kerrotaan olevan tavallista helpompaa. Käyttäjän tarvitsee vain lukea laitteella keksitaikinapakkauksen kyljessä oleva QR-koodi. Laite tietää tämän perusteella, millä asetuksilla keksit valmistuvat parhaiten.

CHiP Smart Cookie Oven -laitteelle kerätään rahoitusta Kickstarter-varainkeruusivustolla. Laitteen ovh-hinta tulee olemaan 249 dollaria, eli noin 225 euroa.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat